Vælg en side

Byggeplads containere

Hos DC-Supply A/S er vi specialister i levering og opsætning af containere til byggepladsindretning og pavillon. Containermoduler er effektive løsninger, der giver stor fleksibilitet i forhold til placering af de enkelte pavillonmoduler og er desuden lette at stable. Ved brug af vores container baseredee pavillonmoduler er det eksempelvis let at lave en mandskabsbygning i flere etager med bl.a. udvendig trappe som frit kan placeres efter ønske.

Fleksibiliteten i containere til byggepladsindretning og pavillon giver mulighed for at ændre opbygningen løbende efter behov, samtidig med at skurbyen, den midlertidige beboelse eller det midlertidige kontor let og hurtigt kan tilsluttes både vand og el.

Mobil infocontainer til Randers Kommune

Mobil infocontainer til Randers Kommune

Til Randers Kommune har DC-Supply leveret en mobil specialcontainer løsning indrettet med henblik på borgerinformation og -dialog i forbindelse med projektet “Byen til Vandet”.

Salg og leje af containere til byggepladsindretning

DC-Supply A/S er tillige leveringsdygtige i alt inden for kontor-, og mandskabsmoduler når det gælder containere til byggepladsindretning og pavillon. Det er også muligt at få en fleksibel, brugertilpasset opbygning med individuel indretning helt efter dine behov. Størrelsen på de enkelte rum bestemmes af, hvor mange pavillon moduler, der sættes sammen og hvor mange skillevægge, der fjernes. Hos DC-Supply har vi en udviklingsafdeling, der kan hjælpe dig med at finde den løsning, der præcist lever op til dine og din virksomheds behov. Kontakt os gerne allerede i dag, vi står altid klar med råd og vejledning.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This