Vælg en side
Du er her: Forside 5 Ophold & Overnatning 5 Byggeplads containere

Byggeplads containere

Hos DC-Supply A/S er vi specialister i levering og opsætning af containere til byggepladsindretning og pavillon. Containermoduler er effektive løsninger, der giver stor fleksibilitet i forhold til placering af de enkelte pavillonmoduler og er desuden lette at stable. Ved brug af vores container baserede pavillonmoduler er det eksempelvis let at lave en mandskabsbygning i flere etager med bl.a. udvendig trappe som frit kan placeres efter ønske.

Fleksibiliteten i containere til byggepladsindretning og pavillon giver mulighed for at ændre opbygningen løbende efter behov, samtidig med at skurbyen, den midlertidige beboelse eller det midlertidige kontor let og hurtigt kan tilsluttes både vand og el.

3×6 meter kontormodul

3×6 meter kontormodul

DC-Supplys 3×6 meter kontormoduler kan stables i flere etager og er klar til brug direkte ved levering.

20 fods kontor moduler

20 fods kontor moduler

Køb 20 fods standard kontor moduler hos DC-Supply – flere modeller på lager – omgående levering.

Salg og udlejning af byggeplads containere

Hos DC-Supply finder du stort set alt inden for kontor- og mandskabsmoduler i form af velegnede container opsætninger til byggepladsindretning og pavillon. Vi tilbyder blandt andet førstehjælpscontainere, der indeholder alt det nødvendige udstyr til at håndtere akut opståede nødsituationer, ganske som vi også er leveringsdygtige i skurvogne med toilet og bad.

Uanset hvilken byggeplads container du er på udkig efter, vil vi hos DC-Supply kunne levere netop den container, du har behov for. Vores brede udvalg giver dig mulighed for selv at bestemme og tilpasse størrelsen, således du altid vil kunne optimere containerens indretning alt efter formålet. Eksempelvis kan vi på eget værksted lave rummene større eller mindre afhængig af, hvor mange containere, der sættes sammen – samt hvor mange skillevægge, der fjernes. Har du brug for hjælp til indretningen, har vi hos DC-Supply en teknisk afdeling, der kan hjælpe dig med at udvikle netop den byggeplads container, som helt præcist lever op til dine og din virksomheds behov.

Kontakt os gerne allerede i dag – vores erfarne medarbejderstab står altid klar med råd og vejledning.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This