www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Nyhed 5 Reol beslag

Flytbare reol beslag til containere.

Flytbare reol beslag fra DC-Supply A/S – Danish Container Supply giver dig en fleksibel og prisbillig løsning, når du skal indrette din container til opbevaring. Det gælder uanset om du skal opbevare materialer på byggepladsen, eller har brug for ekstra mange hyldemeter til at udvide lagerkapaciteten.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380
Flytbare reol beslag til containere
Flytbare reol beslag til containere
Flytbare reol beslag til containere

Hurtig og nem container indretning med flytbare reoler

Montering af reoler i containere er typisk forbundet med en væsentlig merudgift, når du vil have en god opbevarings løsning i din container. Faste reol systemer er selvfølgelig den helt rigtige løsning, når det, der skal opbevares kræver det – men har du derimod brug for en mere fleksibel indretning, har DC-Supply A/S en rigtig god og prisvenlig løsning.

Hos os kan du nu bestille reol beslag til hylder, – en løsning, der kan monteres på godt fem minutter, og som nemt kan flyttes efter behov, også mellem forskellige containere. Beslagene hænges op med surringskroge, og støtter ind mod containervæggen. En hylde laves derefter af fem stk. forskalningsbrædder. Hurtigt og nemt!

En løsning med flytbare reol beslag fra DC-Supply A/S henvender sig især til dig, der bruger en eller flere containere til opbevaring af materialer eller varer, hvad enten det er på byggepladsen eller i form at ekstra lager kapacitet. Beslagene giver stor fleksibilitet i indretningen af din opbevaring, da alt du skal gøre er at tilpasse længden på forskalningsbrædderne til at matche dit behov – og så selvfølgelig hænge beslagene op tilsvarende.

Vil du vide mere om vores flytbare reol beslag, eller har du brug for input til en fleksibel opbevarings løsning i containere, er du altid velkommen til at kontakte vores erfarne medarbejdere for råd og vejledning.

Husk – DC-Supply A/S leverer også container tilbehør i Grønland.

Andet container tilbehør fra DC-Supply A/S:

Alurampe

Alurampe

En robust og let håndterbar alurampe hjælper dig, når du skal håndtere gods ind og ud af din container nemt og sikkert.

Aflastningsmåtter

Aflastningsmåtter

Aflastningsmåtter i ruller af 15 meter – meget velegnet til eksempelvis tydelig angivelse af føringsveje på byggepladser.

Miljøkar med elefantrist

Miljøkar med elefantrist

Køb et miljøkar med elefantrist til din 20 fods container hos DC-Supply A/S – miljøkarret opsamler og tilbageholder spild af farlig væske i tilfælde af lækage.

Håndvask

Håndvask

Smart lille fritstående håndvaskestation med varmt vand og opsamlerdunk – kan bruges alle steder og kræver ikke tilslutning til vand eller kloak.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

13 + 13 =

Felter markeret med * er obligatoriske.