Vælg en side
Du er her: Forside 5 Nyhed 5 Reol beslag

Flytbare reol beslag til containere

Flytbare reol beslag fra DC-Supply giver dig en fleksibel og prisbillig løsning, når du skal indrette din container til opbevaring. Det gælder uanset om du skal opbevare materialer på byggepladsen, eller har brug for ekstra mange hyldemeter til at udvide lagerkapaciteten.

Flytbare reol beslag til containere
Flytbare reol beslag til containere
Flytbare reol beslag til containere

Montering af reoler i containere er typisk forbundet med en væsentlig merudgift, når du vil have en god opbevarings løsning i din container. Faste reol systemer er selvfølgelig den helt rigtige løsning, når det, der skal opbevares kræver det – men har du derimod brug for en mere fleksibel indretning, har DC-Supply en rigtig god og prisvenlig løsning.

Hos os kan du nu bestille reol beslag til hylder, – en løsning, der kan monteres på godt fem minutter, og som nemt kan flyttes efter behov, også mellem forskellige containere. Beslagene hænges op med surringskroge, og støtter ind mod containervæggen. En hylde laves derefter af fem stk. forskalningsbrædder. Hurtigt og nemt!

En løsning med flytbare reol beslag fra DC-Supply henvender sig især til dig, der bruger en eller flere containere til opbevaring af materialer eller varer, hvad enten det er på byggepladsen eller i form at ekstra lager kapacitet. Beslagene giver stor fleksibilitet i indretningen af din opbevaring, da alt du skal gøre er at tilpasse længden på forskalningsbrædderne til at matche dit behov – og så selvfølgelig hænge beslagene op tilsvarende.

Vil du vide mere om vores flytbare reol beslag, eller har du brug for input til en fleksibel opbevarings løsning i containere, er du altid velkommen til at kontakte vores erfarne medarbejdere for råd og vejledning.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores salgs team

DC-Supply A/S

Ring eller skriv!

+45 70 23 13 80
info@dc-supply.dk

Share This