www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Service 5 Test container til rensning af ballast vand

Test container til rensning af ballast vand.

Kundens udfordring var en manglende vandrensnings enhed.
Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Specialbygget test container med CSC godkendelse

Udfordringer ved at skabe noget nyt og være blandt de første på markedet var væsentligt for kunden, som kom til os fra udlandet. En test container for vandbehandlingsanlæg skulle hurtigt frem til testsite i Danmark. Efter test skulle det være muligt at demontere overbygning på container og bringe det installerede udstyr over Atlanten i selve containeren. Derfor havde man behov for flytbar løsning, som også kunne sikre, at udstyr kunne opbevares forsvarligt under transporten.

Løsningen var en 20 fods container inkl. re-certificeret CSC godkendelse med certifikat, for fragt på containerskib, efter tildannelse.

DC-Supply A/S – Danish Container Supply konstruerede en 20 fods container med re-certificeret CSC godkendelse. Containeren kan rumme selv de mest avancerede systemer og bringe dem ud i verden. Alle udskæringer, tilpasninger og flanger blev optegnet i vores 3D tegneprogram, således kunden reelt kunne ”installere” og tilpasse udstyret forud for den egentlige installation på testsitet. Samtidig kunne man på kort tid skabe en test container med overhøjde og indvendig kran.

Din kontakt person:

Jesper Ludvigsen

Jesper Ludvigsen

Key Account Manager

jlu@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 86
M: +45 40 80 98 82

Andre service containere fra DC-Supply A/S:

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

3 + 6 =

Felter markeret med * er obligatoriske.