DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

Du er her: Forside 5 Service 5 Test container til rensning af ballast vand

Test container til rensning af ballast vand

Kundens udfordring var en manglende vandrensning enhed.
Udfordringer ved at skabe noget nyt og være blandt de første på markedet var væsentligt for kunden, som kom til os fra udlandet. En testcontainer for vandbehandlingsanlæg skulle hurtigt frem til testsite i Danmark. Efter test skulle det være muligt at demontere overbygning på container og bringe det installerede udstyr over Atlanten i selve containeren. Derfor havde man behov for flytbar løsning, som også kunne sikre, at udstyr kunne opbevares forsvarligt under transporten.

Løsningen var en 20 fods container re-certificeret CSC godkendelse med certifikat, for fragt på container skib, efter tildannelse.

DC-Supply konstruerede en 20 fods container med re-certificeret CSC godkendelse. Containeren kan rumme selv de mest avancerede systemer og bringe dem ud i verden. Alle udskæringer, tilpasninger og flanger blev optegnet i vores 3D tegneprogram, således kunden reelt kunne ”installere” og tilpasse udstyret forud for den egentlige installation på testsitet. Samtidig kunne man på kort tid skabe en testcontainer med overhøjde og indvendig kran.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Din kontakt person:

Jesper Ludvigsen

Jesper Ludvigsen

Key Account Manager

jlu@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 86
M: +45 40 80 98 82