Vælg en side

Præfabrikerede containere

Hos DC-Supply er vi leveringsdygtige i præfabrikeret containere, både i form af tomme containere, men også som tilpassede special løsninger.

Præfabrikerede containere gør det nemt at levere fleksible løsninger, hvor for eksempel vægsektioner udskiftes med vinduespartier. Netop dette kan du se et eksempel på i vores mangeårige samarbejde med Tivoli i København, hvor vi siden 2003 blandt andet har leveret salgsboder til den gamle haves berømte markeder.

Også på det militære område har netop denne type containere deres udbredelse. På grund af de præfabrikerede containeres lave vægt og transport volumen er de ideelle til militære formål – således fylder fire prefab containere i transport tilstand kun det samme som én ISO container. Da de præfabrikerede containere desuden er opbygget med vægge af sandwichpaneler i moduler, kan disse nemt indsættes efter behov. Er pladsen trang, kan containerne stables, og alle faciliteter bevares inden for den nødvendige rækkevidde. Det giver en meget høj grad af fleksibilitet i løsningen, hvilket eksempelvis har været en afgørende faktor i forbindelse med vores levering af 400 enheder til det svenske forsvar.

Køb præfabrikerede containere af høj kvalitet

Hos DC-Supply kan du købe præfabrikerede containere af høj kvalitet – og mulighederne er mange: Vi tilbyder standard moduler i form af for eksempel bad-moduler, kontormoduler og dobbeltmoduler, to forskellige modeller af toiletmoduler (standard og luksus) samt containerrammer og trappeløsninger. Vi lagerfører præfabrikerede containere i udvalgte standardfarver, men tilbyder også mulighed for specialfarver mod nogle få dages ekstra leveringstid.

Præfabrikerede containere kan både anvendes helt som de er, men giver også mulighed for at høj grad af special tilpasning – også når det gælder tilpasning af størrelse. Således kan vi bygge din special løsning med udgangspunkt i præfabrikerede container moduler, hvilket ofte vil medvirke til en betydelig forkortelse af produktionsperioden – og dermed en kortere leveringshorisont.

Hos DC-Supply har vi gennem mange år leveret præfabrikerede containere til både civile og militære formål, ligesom vi har høj grad af ekspertise inden for specialtilpasning af præfabrikerede containere. Kontakt vores erfarne personale for yderligere information samt hjælp og vejledning i forhold til hvordan også dit projekt kan drage fordel af en løsning med præfabrikerede containere.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This