www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Tomme containere 5 40 fods 5 40 fods isoleret container – DCS 4064

40 fods isoleret container – DCS 4064.

DC-Supply A/S – Danish Container Supply bygger og sælger både 10, 20 og 40 fods isolerede containere.

DCS 4064 indvendige mål
Længde Bredde Højde
11856 mm 2152 mm 2280 mm
DCS 4064 - 40 fods isoleret container
Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380
DCS 4064 - 40 fods isoleret container

Få mere lagerplads med en 40 fods container

Med en 40 fods isoleret container får du en fleksibel løsning, hvis du mangler lagerplads i enten kortere eller længere perioder – alternativt endda også permanent. Tilkøber du et af vores forsikringsgodkendte container låse, er du sikker på at dit lager gods opbevares forsvarligt.

Har du brug for at opbevare fugt- eller temperaturfølsomme varer, er en isoleret container fra DC-Supply A/S en velegnet løsning. Vi kan mod tillæg levere containeren med installation af f.eks. el, lys og ventilation eller radiatorer – ligesom vi kan indbygge specialindrettede hylder efter dine ønsker og behov.

En 40 fods isoleret container tilbyder et gulvareal på hele 28 m2 og et rumindhold på 665 m3. Her er virkelig meget plads at arbejde med, så uanset om du skal bruge containeren til opbevaring eller lager – eller om du ønsker at indrette den som ekstra værksted, hvor du kan håndtere opgaver i tørvejr – kan vi hjælpe dig med både standard eller skræddersyede løsninger. Udover de mange indretningsmuligheder er containeren let at flytte, og kan desuden serieforbindes med andre containere efter behov.

Vil du vide mere om vores 40 fods isolerede containere, står vores erfarne medarbejdere altid klar til at vejlede og rådgive dig – kontakt os gerne allerede i dag, og vi hjælper dig hurtigt videre.

Andre tomme containere fra DC-Supply A/S:

Sidedørscontainer 20 fods

Sidedørscontainer 20 fods

20 fods sidedørscontainere har, udover de sædvanlige containerdøre i gavlen, også containerdøre i den ene langside.

Platform container 20 og 40 fods

Platform container 20 og 40 fods

Platform standard 20 eller 40 fod ISO container med CSC-godkendelse er uden sider, ender og tag. De egner sig således til transport af overdimensioneret gods, der ikke passer i andre containertyper.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

12 + 14 =

Felter markeret med * er obligatoriske.