Vi sidder klar ved telefonen

+45 70 23 13 80

Vi kommer gerne ud til dig


Forside Civil Referencer

Svejsecontainer til rør arbejde

 
PDF

Til en entreprenør virksomhed har DC-Supply leveret en specialbygget 14 fods container indrettet som svejsecontainer til rør arbejde. Denne type special container er særdeles velegnet til for eksempel fjernvarme arbejde.

Containeren er med åbning i begge ender, hvilket gør det muligt at køre rør ind fra hver ende af containeren. Rørene samles så på midten, og den monterede elektriske lift sørger for at løfte rørene op i arbejdshøjde, så svejsearbejdet lettes. Med liften kan svejseren nemt justere arbejdshøjden for emnet alt efter behov og type af svejse opgave. Containeren er desuden udstyret med svejse udsugning, og mandskabet kan derfor fortsætte arbejdet uanset vind og vejr udenfor.

Svejsecontaineren har udvendig el tilslutning, og forbindes således nemt til forsyningsnettet. Udover udsugning og elektrisk lift er containeren indvendigt monteret med belysning og hylder, så der også er mulighed for mindre opbevaring af eksempelvis værktøj.

Hos DC-Supply har vi bred erfaring med special indretning af containere til produktion og teknik, og vi hjælper gerne med en fornuftig og omkostningseffektiv løsning til din virksomhed. Vi producerer special løsninger på eget værksted, hvor vores stab af kompetente smede, tømrere, ingeniører og bygningskonstruktører arbejder sammen om at skabe den bedste løsning til vores kunder. 

Har du spørgsmål?

SÅ HAR JEG SVARET - RING DIREKTE TIL MIG! 

Dennis Syska Olsen
Key Account Manager
dso@dc-supply.dk

T: +45 96 32 64 67
M: +45 40 80 98 74

Eller bestil en opringning 

Ring mig op

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315