www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Nyhed 5 Kontorpavillon i to etager – salg og leje

Kontorpavillon i to etager – salg og leje.

Pavillonbygning i to etager med udvendige og indvendige trapper. Den højisolerede bygning er velegnet til både kontor og ophold.

SALG ELLER LEJE: Vi har nyere brugte enheder på lager til hurtig levering.

Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply har du lige nu mulighed for at købe eller leje disse kontorpavilloner i to etager (pavillonerne leveres ab lager Nørresundby). Her er trapper både ude og inde, og bygningen har 200 mm isolering – og kan således anvendes året rundt. Faciliteterne inkluderer toiletter på begge etager såvel som flere gode rum til både kontorer og mødelokaler m.m. Kontakt gerne vores salgsteam for yderligere informationer, samt oplysninger om pris og levering.

Komfortable faciliteter i to etager

Kontorpavillonen i to etager har både indvendige og udvendige trapper. Her får du flere lokaler til både enkelt- og fælleskontorer, mødelokaler m.m. Pavillon er særdeles velegnet til både kontorfaciliteter og ophold. Der er toiletter inkl. håndvaske med armaturer på begge etager – bemærk i øvrigt, at toilettet i stueetagen er handicaptoilet. Her er endvidere god mulighed for etablering af tilhørende omklædningsfaciliteter.

Stueetagen byder på ikke mindre end syv mindre lokaler, velegnet til enkeltkontorer, lager og lign. På førstesalen findes yderligere fem lokaler, inkl. et stort rum, der indbyder til f.eks. mødelokale, kantine m.m.

Bygningen har 200 mm isolering, og kommer med elradiatorer, ventilatorer til udblæsning og ventilationsspjæld med snoretræk. Der er tillige monteret LED loftarmaturer og LED loftlamper.

Kontorpavillon i to etager: Stueetage

Plantegning:
Stueetage.

Kontorpavillon i to etager: Første sal

Plantegning:
Første sal.

SE VIDEO:

Kontorpavillon i to etager, inkl. trapper

Indrettede containermoduler til mange formål

Hos DC-Supply A/S har vi mange års erfaring med design, produktion og etablering af opholdscontainere til mange forskelligartede anvendelser. Disse højisolerede pavilloner er et solidt udgangspunkt for etablering af kontorfaciliteter i en længere periode, eksempelvis i forbindelse med en større byggeplads. Det kan også være, du er i gang med en om- eller tilbygning af virksomhedens eksisterende administrationsfaciliteter, og har behov for at tilbyde medarbejderne et komfortabelt alternativ, så længe byggeriet pågår. Ønsker du en specialtilpasning af kontorpavillonerne her til et bestemt formål eller en bestemt lokation, hjælper vi også gerne med det. Vi bygger alle specialcontainer løsninger på eget værksted ved vores hovedsæde i Nørresundby tæt på Aalborg. Herfra er der let adgang til transport af containerenheder ud i verden, både via nærliggende havnefaciliteter og lufthavn. Husk – vi tilbyder også levering af vores containerløsninger i Grønland.

Faciliteter & udstyr:

• Udvendigt 400V 32A el-indtag og el-udtag
• Dreje-kip vinduer med udvendige rulleskodder
• Udvendige og indvendige trapper
• Ventilatorer til udblæsning, ventilationsspjæld med snoretræk
• LED loftarmaturer og LED loftlamper
• Toiletter og håndvaske med armaturer.

Bemærk: Kontorpavillonerne er nyere brugte enheder fra ultimo 2020.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Din kontakt person:

Jan Bager

Jan Bager

Salgschef

jab@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 04
M: +45 40 80 98 15

Andre kontorcontainere fra DC-Supply A/S:

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

2 + 7 =

Felter markeret med * er obligatoriske.