Vælg en side
Du er her: Forside 5 Container låse 5 SensorCLIP SC100 alarm/overvågning

SensorCLIP SC100 alarm og overvågning

SensorCLIP SC100 er en alarm der clipses udenpå isoleringen af det kabel, som du ønsker at overvåge.

SensorCLIP SC100 kan måle udsving i både strøm og temperaturer, og alarmerer dig ved hjælp af SMS og mail. Den er særdeles velegnet i forbindelse med egenkontrol af fødevarer eller lignende.

SensorCLIP SC100 er en alarm der clipses udenpå isoleringen af det kabel, som du ønsker at overvåge. Alarmen kan måle, hvis spændingen forsvinder på 220-400 volts forsyninger. Afbrydes strømmen til f.eks. din container eller motorværn til kompressoren, vil alarmen reagere og vil meddele dig herom via sms eller mail.

SensorCLIP SC100 er batteridrevet og benytter 3 x AA batterier, som ligeledes overvåges, og der sendes derfor også besked, når batterierne skal skiftes. Batteriernes levetid er på mellem 6 – 24 måneder afhængigt af om temperaturalarmen, der ligeledes er indbygget, benyttes. Den indbyggede temperaturalarm giver dig besked, hvis der bliver for varmt i f.eks. køle-/frysecontaineren, så der kan reageres inden, skaden er sket. Alarmens temperaturindstilling foregår via et brugerlogin, hvor minimum- og maksimumværdier for temperatur angives. Bevæger temperaturen sig op over eller ned under disse værdier, modtager du sms og mailalarm. Alarmen logger temperaturen hver 10. minut. Disse data kan eksporteres til Excel som dokumentation. Alarmen har indbygget simkort, som understøtter TDC, Telenor og Telia.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores salgs team

DC-Supply A/S

Ring eller skriv!

+45 70 23 13 80
info@dc-supply.dk

Share This