Vi sidder klar ved telefonen

+45 70 23 13 80

Vi kommer gerne ud til dig

Om DC-Supply

DC-Supply producerer, sælger og udlejer mobile containerløsninger til civile og det militære formål i hele verden. Hertil kommer agenturer for en række forskellige produkter. Løsningerne kan være alt lige fra standardcontainerløsninger til specialdesignede løsninger tilpasset kundens behov.

 

Resultaterne har gennem tiden været mangfoldige, eftersom der både har været løsninger i form af f.eks. et mobilt køkken, et TV studie, en hundegård til specialtrænede hunde i Afghanistan, en H. C. Andersen souvenirbutik på Langelinje i København, et helikopter-hangartelt med mobilt gulv, en 20 meter høj scenevæg til en udendørskoncert, en mobil landingssimulator til hangarfly og en tom container, der også fungerede som et mobilt reklameskilt. Med andre ord, har der indtil nu ikke været opgaver, der har været for store, for små eller for fantasifulde!

 

Vores løsninger tager afsæt i høj teknisk viden, håndværk i særklasse og unik kundeservice. Alt sammen i tæt samarbejde med kunden. Vi er i alt 27 medarbejdere i form af ingeniører, bygningskonstruktører, tegnere, smede, tømrere og administrative medarbejdere. DC-Supply har hovedsæde, produktion og lager iNørresundby samt lagerfaciliteter i både København, Vordingborg, Odense og Århus.

Hvem er vi?

Læs mere om historien bag DC-Supply A/S

Vision & Mission

Vi sætter kunden i centrum!

Kontakt os

Find kontaktoplysninger her

Nyheder og cases

Se aktuelle cases og gode tilbud

Presse

DC-Supply i aviser og medier

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315