Vi sidder klar ved telefonen

+45 70 23 13 80

Vi kommer gerne ud til dig


Forside Civil Referencer

Nedkortede containere

Nedkortede containere kan f.eks. monteres og anvendes som transport enhed på en lastbil eller blokvogn.

Til Slagelse Brand og Redning, der er Slagelse Kommunes undrykningsberedskab, har vi for eksempel leveret en netop sådan en special løsning. Se hele casen vedrørende beredskabscontaineren >

 
PDF

På DC-Supplys eget værksted i Nørresundby fremstiller vi nedkortede containere til mange formål. I produktionen indretter vores dygtige smede og tømrere special løsninger til vores kunder sammen med vore erfarne ingeniører, bygningskonstruktører og tekniske tegnere. Således er dit projekt til hver en tid i gode hænder hos os.

Har du brug for en nedkortet container til for eksempel at passe ind i en bestemt opstilling eller til montering på en lastvogn, står vi hos DC-Supply klar med rådgivning omkring din problemstilling. Vi har stor erfaring på området, og tilbyder altid en omfattende dialog med vores kunder, så vi er sikre på at du får netop den løsning, der bedst matcher netop dine behov - og helst lidt mere!

Du er således velkommen til at tage kontakt til vores salgsafdeling for en nærmere snak omkring eventuelle løsningsmodeller. Vi kommer også gerne ud til dig - benyt dig gerne af vores online kontaktformular til at booke et møde med en af vore erfarne medarbejdere, og vi kontakter dig hurtigst muligt for at aftale nærmere.

Har du spørgsmål?

RING TIL DC-SUPPLY! 

T: +45 70 23 13 80

Eller bestil en opringning 

Ring mig op

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315