Vi sidder klar ved telefonen

+45 70 23 13 80

Vi kommer gerne ud til dig


Forside Civil Referencer

Teknik container

 
PDF

Kundens udfordring: 

Da Rolls-Royce Marine havde brug for særlige faciliteter, der kunne fungere som styrerum til et kabelspil til et af A.P. Møller Mærsks skibe, var der brug for en specialløsning, der kunne klargøres på land og fragtes med skib, og som samtidig kunne fungere som styrerum på de skibe, der ikke havde de nødvendige faciliteter i forvejen.

Løsning: 

DC-Supply leverede en specialbygget 20ft ISO container med CSC-godkendelse. Containeren blev monteret med indbyggede motorer og opbygget som maskinrum og teknikenhed til skibe. Rolls-Royce Marine fik en enkel løsning, som de let kunne flytte og som var godkendt til international skibstransport.

Containeren leveres med enten træ- eller stålgulv og CSC-godkendt til skibsfragt. 

En Rolls-Royce bliver en container nok aldrig. Men ikke desto mindre fik DC-Supply en opgave fra Rolls-Royce Marine A/S i Aalborg, som er en del af Rolls-Royce koncernen. Opgaven gik i al sin gribende enkelthed ud på at ombygge en container, så den kunne fungere som styrrum for et kabelspil på et af A. P. Møller Mærsks skib.

Kundeudtalelse:

”Hos Rolls-Royce Marine er vi positivt overraskede over den formidable løsning, DC-Supply leverede. Kvalitet, præcision og simpelhed er blot nogle af nøgleordene, der bedst beskriver DC-Supply.” 

 

Har du spørgsmål?

SÅ HAR JEG SVARET - RING DIREKTE TIL MIG! 

Jesper Ludvigsen
Key Account Manager
jlu@dc-supply.dk

T: +45 96 32 64 86
M: +45 40 80 98 82

Eller bestil en opringning 

Ring mig op

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315