Vi sidder klar ved telefonen

+45 70 23 13 80

Vi kommer gerne ud til dig

Kompetencer

DC-Supplys kompetencer tager afsæt i en høj grad af teknisk viden, håndværk i særklasse og unik kundeservice.

DC-Supply producerer, sælger og udlejer mobile containerløsninger til civile og militære formål i hele verden og dertil kommer agenturer for en række forskellige produkter. Vores løsninger kan være, alt lige fra standard containerløsninger til kundetilpassede løsninger primært baseret på containere eller på agenturvarer.

 

Resultaterne er mangfoldige, og kan f.eks. handle om et mobilt køkken, mandskabsbeboelse, pavilloner samt standard- og specialcontainere. Alt sammen skræddersyet efter vore kunders individuelle behov. Vi vil leve os ind i kundens udfordringer og med afsæt i vores store erfaring, knowhow og kompetence være med til at finde den optimale løsning.

 

DC-Supplys kernekompetencer har deres afsæt i en høj grad af teknisk viden, håndværk i særklasse og unik kundeservice. Disse bestræber vi os hele tiden på at opdatere og videreudvikle, så vi for fremtiden kan udvikle vores innovative specialløsninger i endnu større grad.  Alt sammen i tæt samarbejde med vores kunder, som altid være sikre på en løsning, der smart, innovativt og omkostningseffektivt matcher deres behov.    

 HØJ TEKNISK VIDEN

DC-Supplys kernekompetencer tager afsæt i en høj grad af teknisk viden. Virksomheden består af et stærkt team af ingeniører, bygningskonstruktører, tegnere, smede, tømrere og administrationsmedarbejdere. Deres faglighed og evne til at samarbejde gør DC-Supply i stand til at producere og konstruere specialbyggede containere på et teknisk højt niveau.

 

 HÅNDVÆRK I SÆRKLASSE

DC-Supply er kendetegnet ved at levere håndværk i særklasse. Med kvalitetscertificering efter ISO 9001, stiller vi høje krav til kvalitetsstyring. Vores erfarne medarbejdere bygger skræddersyede løsninger ud fra vores kunders individuelle ønsker og behov.

 

 UNIK KUNDESERVICE

DC-Supplys evne til at yde en unik kundeservice, skyldes vores konstante fokus på intern udvikling og vores kompetente medarbejdere. DC-Supply følger alle opgaver til dørs og vi følger naturligvis op indtil en endelig slutaflevering har fundet sted.

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315