www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Ophold 5 Container bolig til flygtninge eller studerende

Container bolig til flygtninge eller studerende.

DC-Supply’s fleksible indkvarteringsløsninger er en effektiv, fleksibel og billig løsning, når der opstår behov for nøglefærdig højkvalitets beboelse.
Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Fleksibel beboelse i containere

Alle løsninger fra DC-Supply A/S – Danish Container Supply udmærker sig ved at være stabile og modulopbyggede enheder. Dvs. løsningen kan ændres og tilpasses alt efter kundens unikke behov. Hvis behovene ændrer sig, eller der er behov for at flytte beboelsen til en anden lokalitet, så er dette også muligt med DC-Supply’s unikke løsninger.

Alle de forskellige container beboelsesløsninger kan udstyres med forskellige indretningsmuligheder, f.eks. når det gælder beboelse, sanitet, bad, omklædning, kontor- og mødefaciliteter eller kantine. Hos DC-Supply A/S er der både mulighed for at leje og købe disse standardmoduler, og de kan alle sammensættes efter behov.

Vores fleksible modulopbyggede indkvarteringsløsninger har alle de nødvendige faciliteter såsom toilet, bad, beboelses- og opholdsrum. De enkelte løsninger kan opbygges efter specifikke ønsker og behov.

De unikke indkvarteringsløsninger kan eksempelvis anvendes som indkvartering af flygtninge eller fleksible ungdomsboliger. Løsningen lever op til samtlige krav og tilbyder en prisbillig løsning når f.eks. kommuner skal etablere midlertidige opholdssteder til de flygtninge, som kommunerne er forpligtede til at anvise en midlertidig bolig efter integrationslovens regler.

Dette eksempel er beregnet til 42 personer med fælles rum og fælles vaskeri. Vores unikke løsninger har alle de faciliteter, som man kunne ønske sig.

DC-Supply A/S har gennem årene leveret mange forskellige beboelses løsninger, til såvel det civile marked som det militære marked, hvor vores forskellige kunder har haft behov for fleksibel og hurtig indkvartering. Dertil har vi endvidere høj ekspertise inden for beboelses containere til Grønland.

Din kontakt person:

Jesper Ludvigsen

Jesper Ludvigsen

Key Account Manager

jlu@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 86
M: +45 40 80 98 82

Andre beboelsescontainere fra DC-Supply A/S:

Venterum med fokus på bæredygtighed

Venterum med fokus på bæredygtighed

Specialbygget containerløsning til venterum, leveret i Grønland. Løsningen er skabt med højt fokus på bæredygtighed, genanvendelse af materialer og grøn energi.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

6 + 11 =

Felter markeret med * er obligatoriske.