DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

Du er her: Forside 5 Ophold 5 Container bolig til flygtninge eller studerende

Container bolig til flygtninge og studerende

DC-Supply’s fleksible indkvarteringsløsninger er en effektiv, fleksibel og billig løsning, når der opstår behov for nøglefærdig højkvalitets beboelse.
Alle løsninger fra DC-Supply udmærker sig ved at være stabile og mobilopbyggede enheder. Dvs. løsningen kan ændres og tilpasses alt efter kundens unikke behov. Hvis behovene ændrer sig, eller der er behov for at flytte beboelsen til en anden lokalitet, så er dette også muligt med DC-Supplys unikke løsninger.

Alle de forskellige beboelsesløsninger kan udstyres med forskellige indretningsmuligheder, f.eks. når det gælder beboelse, sanitet, bad, omklædning, kontor- og mødefaciliteter eller kantine. Hos DC-Supply er der både mulighed for at leje og købe disse standardmoduler, og de kan alle sammensættes efter behov.

Vores fleksible modulopbyggede indkvarteringsløsninger har alle de nødvendige faciliteter såsom toilet, bad, beboelses- og opholdsrum. De enkelte løsninger kan opbygges efter specifikke ønsker og behov.

De unikke indkvarteringsløsninger kan eksempelvis anvendes som indkvartering af flygtninge eller fleksible ungdomsboliger. Løsningen lever op til samtlige krav og tilbyder en prisbillig løsning når f.eks. kommuner skal etablere midlertidige opholdssteder til de flygtninge, som kommunerne er forpligtede til at anvise en midlertidig bolig efter integrationslovens regler.

Dette eksempel er beregnet til 42 personer med fælles rum og fælles vaskeri. Vores unikke løsninger har alle de faciliteter, som man kunne ønske sig.

DC-Supply har gennem årene leveret mange forskellige løsninger, til såvel det civile marked og det militære marked, hvor vores forskellige kunder har haft behov for fleksibel og hurtig indkvartering.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores salgs team

DC-Supply A/S

Ring eller skriv!

+45 70 23 13 80
info@dc-supply.dk