Køkken containere

Mulighederne er uendelige Med en køkken container fra DC-Supply A/S. Hos os er der nemlig ikke blot tale om et køkken, men samtidig mulighed for at iberegne lager- og kantinefaciliteter, såvel som køl og frys – eller hvad med en rampe til varemodtagelse?

Er behovet i retning af et rigtig stort køkken, sammensætter og serieforbinder vi flere køkken containere til én samlet løsning. Således er vi eksempelvis leveringsdygtige i en mobil special løsning, der kan bespise op til 400 mand – på én gang!

Uanset om der er tale om en lille eller stor køkken container, leverer vi altid en løsning, der er fult udrustet med professionelt køkkenudstyr, der tilpasses netop dit unikke behov. Vi arbejder ud fra devisen om, at køkkenpersonalet skal kunne færdes og arbejde lige så godt, som de ville gøre i deres hjemmevante køkken.

Herberg i Nuuk

Herberg i Nuuk

Herberget er beregnet til personer uden fast bopæl og kan indlogerer sig på dags basis. Dette kræver, at Herberg er udstyret med de rette faciliteter, at faciliteterne er fleksible og lette at tilpasse svingende behov

Genhusningscenter

Genhusningscenter

DC-Supply leverede 9 containere, som var serieforbundet til en samlet enhed.

Salg og leje af køkken containere

DC-Supply A/S har leveret køkken containere til adskillige både private virksomheder og offentlige institutioner. Når det handler om at skabe de optimale rammer og holdbare special container løsninger, har vi erfaringen og ekspertisen, både hvad angår daglig brug, rengøring og vedligeholdelse men også i forhold til økonomi og omkostningseffektivitet. Vi deler gerne ud af vores viden, og du er således altid velkommen til at kontakte os for yderligere information eller vejledning i forhold til dit projekt.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This