www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Containerbutik 5 Showroom container til udlejning

Showroom container til udlejning.

DC-Supply A/S – Danish Container Supply tilbyder en flot showroom container til udlejning. Du kan leje showroom containeren til alle typer events og arrangementer, f.eks. messer, udstillinger, pop-up butik, markeder eller dyrskuer.

Den specialbyggede løsning er baseret på en 20 fods ISO container, hvor vi har udskiftet tre af siderne med store glaspartier, mens bagvæggen er beklædt med akustikpaneler. Fik vi nævnt, der også er RGB LED strip indfældet i loftet, så du kan skabe ekstra opmærksomhed omkring dit showroom med farvet lys? Ring til vores salgsteam på +45 70231380, hvis du vil høre mere om showroom containeren – eller vide, hvornår den er ledig til udlejning.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380
Showroom container til udlejning
Showroom container til udlejning
Showroom container til udlejning
Showroom container til udlejning
Showroom container til udlejning
Showroom container til udlejning
Showroom container til udlejning

Bliv set med en specialbygget showroom container

Med vores specialbyggede showroom container har du rigtig mange muligheder for at skabe opmærksomhed – uanset om du deltager i en messe med mange andre stande, anvender løsningen som pop-up butik eller udstillingsvindue – eller noget helt andet. Den flotte sorte 20 fods container er udstyret med glaspartier fra gulv til loft på tre sider, og den har døre på alle glassider. Således kan du åbne alle tre af containerens sider på én gang, og dermed skabe en næsten skulpturel installation.

Inde i showroomet er containerens faste bagvæg beklædt med akustikpaneler i smoked oak. Det giver dig en rigtig flot baggrund, som passer til det meste. Det lidt rå look understreges af den sorte/grå træstruktur i vinylgulvet. Med over 13m2 gulvareal har du god plads i rummet til at skabe en flot messestand, udstilling, butikslokale m.m.

I det sorte troldtekt loft er der monteret to skinner med drejbare LED spots, så du nemt kan belyse de objekter, du udstiller i showroomet. Du har også mulighed for at tiltrække yderligere opmærksomhed, hvis du vælger at bruge det farvede lys, der er indfældet i en RBG LED strip i loftet hele vejen rundt.

Sådan lejer du
showroom containeren

Har du et arrangement, skal du deltage i en messe, eller ønsker du dig en midlertidig pop-up butik eller et iøjnefaldende udstillingsvindue – så lej vores showroom container. Her får du flotte rammer omkring dine varer eller udstillingsobjekter, og du kan indrette showroomet helt efter behov. Vi sørger også for levering og afhentning efter endt lejeperiode.

Ønsker du at leje showroom containeren, eller vil du gerne vide mere om løsningen, så ring til vores salgs team på telefon +45 70231380 eller send os en e-mail på info@dc-supply.dk – vi er klar til at hjælpe dig med din næste udstilling, event eller messe.

Din kontakt person:

Dennis Syska Olsen

Dennis Syska Olsen

Key Account Manager

dso@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 67
M: +45 40 80 98 74

Andre showroom containere fra DC-Supply A/S:

40 fods showroom container til Wexøe

40 fods showroom container til Wexøe

DC-Supply A/S har leveret en special bygget 40 fods showroom container til Wexøe, som bl.a. skal bruge løsningen i forbindelse med messer og udstillinger hvor besøgende kan få inspiration til de nyeste installationsløsninger.

Showroom i container modul

Showroom i container modul

Bestil showrooms i container moduler fra DC-Supply A/S – et produkt i virkelig top kvalitet med hurtig levering.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

7 + 13 =

Felter markeret med * er obligatoriske.