Vælg en side
Du er her: Forside 5 Special løsninger 5 Køkken

Containere med køkken

Uanset om det gælder mobile køkkener, midlertidige køkkener eller en mere permanent opstilling leverer DC-Supply alle typer af containere med køkken. Vi kan klare både det lille tekøkken til mandskabet på byggepladsen, og det store industrikøkken, der skal bespise flere hundrede mand. Containere med køkken er endnu et specialområde hos DC-Supply. Gennem årene har vi leveret mange special container løsninger med køkkenfaciliteter – i alle størrelser fra en mobil burgerbar til en kombineret køkken- og kantine løsning til Livgarden med plads til daglig bespisning af 350 mand, og alt der ind imellem.

Leje af storkøkken

Leje af storkøkken

DC-Supply A/S – Danish Container Supply tilbyder leje af storkøkken på 130 m2, der består af i alt 11 sammenbyggede containermoduler.

Midlertidige køkken- og kantine forhold

Midlertidige køkken- og kantine forhold

Grundet opførelse af bla. ny kantine og køkken bygning, har bygherre behov for dagligt at betjene 350 personer + div konference og møde faciliteter i deres personale kantine, trods byggeriet.

Produktions skole køkken

Produktions skole køkken

Hjørrings produktionsskolens køkken/velfærds faciliteter, skulle udvides og renoveres over en planlagt 5 måneders periode. Dette skulle ske imens elever stadig skulle kunne undervises på køkkenlinje, der samtidig laver frokost for skolens elever og ansatte.

Få et tilbud på specialbyggede containere med køkken 

Når vi samarbejder med kunder om en special container med køkken foregår arbejdet altid i en løbende dialog. Først og fremmest er det vigtigt at afdække behovet – hvilke faciliteter er der brug for, hvor mange personer skal arbejde i køkkenet, er der tale om en mobil eller permanent opstilling, osv. Fra start til slut i projektet varetager vores erfarne salgsteam processen, og i samarbejde med ingeniører, bygningskonstruktører og tekniske tegnere i vores interne tekniske afdeling beregnes og designes løsningen. Når alt er godkendt, bygges løsningen af de erfarne håndværkere på vores værksted. Efter den endelige interne inspektion leveres containeren med køkken hos kunden, hvor vi også sørger for opstilling og endelig tilslutning.

Går du med planer om en container med køkken, hjælper vi dig gerne videre i processen. Tag et kig på vores referencer her på hjemmesiden, og kontakt gerne DC-Supplys salgsteam for råd, vejledning og yderligere information.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This