Vælg en side
Du er her: Forside 5 Special løsninger 5 Køl & Frys

Kølecontainere & frysecontainere

Hos DC-Supply leverer vi kølecontainere og frysecontainere til mange forskellige formål. Vi tilbyder løsninger til både store køkkener og dagligvarebutikker, til opstilling i forbindelse med containere til beboelse og meget mere. Skal du bruge en kølecontainer eller frysecontainer, der er uafhængig af eksterne energiforsyninger, kan vi tillige tilbyde en miljøvenlig løsning drevet af solceller og batteri.

Reefer (køle-frys) container

Reefer (køle-frys) container

Når Fjord Lines nye cruisefærge lægger fra kaj i Hirtshals, er det DC Supply, der sikrer den kolde snaps og det rene sengetøj til tiden.

Specialbygget kølecontainer

Specialbygget kølecontainer

Hvad skulle Color Line gøre, da de stod og manglede et mobilt køle- og råvarelager til køkkenerne om bord på færgerne mellem Hirtshals og Kristiansand?

Salg og leje af kølecontainere og frysecontainere 

Vi bygger også kølecontainere og frysecontainere til transport af fødevarer og andet temperaturfølsomt gods. Eksempelvis har vi til rederiet FjordLine leveret en specialbygget containerbaseret løsning, der ombord på rederiets færge fungerer som både køle-fryse lager og som såkaldt pluklager. Når det gælder transport relaterede løsninger, tænker vi altid eksisterende logistiksystemer ind i billedet, således du som kunde opnår størst fleksibilitet. Det sikrer vi gennem en fortløbende dialog gennem hele købs- og produktionsprocessen.

Kølecontainere og frysecontainere fra DC-Supply kendetegnes ved en meget høj grad af kvalitet både i den håndværksmæssige udførelse, såvel som den tekniske innovation. Alle special løsninger beregnes og designes i vores interne tekniske afdeling, hvor erfarne ingeniører, bygningskonstruktører og tekniske tegnere tager godt hånd om dit projekt. Når projektet er godkendt hos kunden – både budget og designmæssigt -tager de dygtige håndværkere på vores eget værksted over og varetager selve byggeriet af din specialdesignede kølecontainer eller frysecontainer.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This