www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Event 5 Hurlumhejhus

Hurlumhejhus container.

Da Fårup Sommerlands gamle Hurlumhejhus skulle udskiftes lå mulighederne åbne. Hvordan skulle de nye huse se ud?

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Specialcontainer til hurlumhejhus i forlystelsespark

Den nyopførte forlystelse skulle holde budgettet og give alle gæster en fantastisk oplevelse. Fuld af synsbedrag, rullende og rystende gulve, skæve vægge, kriblende kryb og vand, der brød tyngekraften og løb opad – intet mindre kunne gøre det!

“Gulvet bevæger sig, når man mindst venter det og vindpust og lyde er med til at skabe den uhyggelige stemning. Fra de gammeldags hurlumhejhuse har vi hentet spejle og tønder mv., og så har vi krydret det hele med moderne teknologi, der virkelig kan spille sanserne et puds”.

Sådan beskrev Fårup Sommerland det nye Hurlumhejhus. Og hvem har fantasi til at forestille sig, at udgangspunktet for det hele er containere fra DC-Supply A/S – Danish Container Supply? Ikke desto mindre var det tilfældet, idet løsningen blev, at DC-Supply A/S leverede den skæve del af råhuset i form af 2 sammenbyggede specialcontainere.

Din kontakt person:

Jan Bager

Jan Bager

Salgschef

jab@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 04
M: +45 40 80 98 15

Andre event containere fra DC-Supply A/S:

Showroom container til udlejning

Showroom container til udlejning

Lej en showroom container hos DC-Supply A/S! Vi tilbyder denne flotte showroom container med LED lys til udlejning. Ring for info +45 70231380.

40 fods showroom container til Wexøe

40 fods showroom container til Wexøe

DC-Supply A/S har leveret en special bygget 40 fods showroom container til Wexøe, som bl.a. skal bruge løsningen i forbindelse med messer og udstillinger hvor besøgende kan få inspiration til de nyeste installationsløsninger.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

6 + 1 =

Felter markeret med * er obligatoriske.