Vi sidder klar ved telefonen

+45 70 23 13 80

Vi kommer gerne ud til dig

Køkken- og kantinecontainere

Har du spørgsmål?

RING TIL DC-SUPPLY! 

T: +45 70 23 13 80

Eller bestil en opringning 

Ring mig op

BESKRIVELSE

PDF

Hos DC-Supply fremstiller vi specialbygget container til køkken og midlertidig kantine.

Når større og mindre virksomheder har udfordringer eller skal renovere deres nuværende faciliteter, kan DC-Supply lease eller sælge kantine og køkken faciliteter. Som hurtigt og uden besvær kan opstilles ved siden af nuværende køkken eller bygning, og det eneste, der skal til før det kan tages i brug, er tilslutning af strøm og afløb – og så fungerer det 100 % og lige så godt som et almindeligt storkøkken.

Et specialbygget køkken og kantine løsning kommer i flere moduler og kan bygget sammen som et stort rum, men potentiale for at bespise op til 400 personer på en gang, hvilket er dobbelt så mange som andre mobilekøkkener.  Kantinen størrelse kan leveres efter behov, men muligheden for at serieforbinde containerne, kan størrelsen udvides eller minimeres efter dit behov.     

Et mobilkøkken fra DC-Supply egner sig til f.eks. kantiner, storkøkkener, cateringvirksomheder, renoveringsprojekter, events, byggepladser og lignende. Derfor er et mobilkøkken fra DC-Supply et yderst godt alternativ til dig, der står overfor en ombygningssituation. Én af grunden til, at et mobilkøkken fra DC-Supply er et rigtig godt valg, er, at andre tilsvarende løsninger på markedet som regel er utrolig dyre og ret besværlige at sætte op sammenlignet med en løsning fra DC-Supply.

DC-Model Nr. (DIM):
091250

Tekniske specifikationer: 
20 fods isolerede containere ombygget som kantine og køkken faciliteter.
Model p-2041 forberedt med installationer.

Indretning:
Kantine og køkken faciliteter

Inventar:
Kantine møbler, ovn, stålborde, buffet

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315