Vi sidder klar ved telefonen

+45 70 23 13 80

Vi kommer gerne ud til dig


Forside Civil Referencer

Midlertidige køkken/kantine forhold

 
PDF

Kundens udfordring: 

Grundet opførelse af bla. ny kantine og køkken bygning, har bygherre behov for dagligt at betjene 350 personer + div konference og møde faciliteter. I deres personale kantine, trods byggeriet. Byggeriet finder sted på meget lille område bag eksisterende bygning i København. Byggeriet er sat til at have varighed på minimum 12 mdr. Køkken består i alt af 8 køkken enheder med forskellige funktioner og 8 kantine enheder som et åben lokale med tilhørende toilet faciliteter. Køkkencontainerne er så stærke at entreprenør opstiller skurvogn faciliteter ovenpå containerne, da selve byggeriet foregår på meget begrænset areal.

Løsning: 

Enhederne gør at virksomheden kan opretholde den almindelige hverdag på trods af udvidelse/renovering. Containeren er placeret lige udenfor de eksisterende bygninger. Containerkøkken er koblet på forsyning fra hovedbygning. Containerkøkken forsynes med flaskegas batteri og anvender derfor meget begrænset forsyning af strøm i forhold til normale køkken faciliteter.

  • Container køkken i 3 containere
  • Opvaskecontainer
  • Ovn container
  • ”Kold jomfru” container
  • fordelingsenheder

Kundeudtalelse:

”Da vi stod og manglede faciliteter til køkken og kantine, stod DC-Supply klar med en skræddersyet løsning der opfyldte vores samtlige præferencer.” 

 

Har du spørgsmål?

SÅ HAR JEG SVARET - RING DIREKTE TIL MIG! 

Jesper Ludvigsen
Key Account Manager
jlu@dc-supply.dk

T: +45 96 32 64 86
M: +45 40 80 98 82

Eller bestil en opringning 

Ring mig op

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315