Vi sidder klar ved telefonen

+45 70 23 13 80

Vi kommer gerne ud til dig


Forside Civil Referencer

Speciallavet mobilt container værksted

 

 
PDF

Kundens udfordring: 

Kunden manglede et nyt værksted på deres site i Afrika. Udfordringen som kunden stod overfor, var at få opbygget et mere effektivt, moderne og sikkert værksted – det skulle være en mobil løsning, som skulle kunne fragtes med skib.

Løsning: 

Dette blev til endnu en løsning fra DC-Supply, som leverede en 40ft isoleret ISO værkstedscontainer. Denne type værkstedscontainer kaldes, indenfor olieindustrien, for et ’doghouse’. Containeren blev leveret med lyse, rengøringsvenlige overflader overalt samt specialopbygget kran, aircondition og indgangsparti.

Kunden kunne anvende containeren som ekstra lagerplads eller som værksted. Containeren var flytbar og indrettet med lys, varme og specialtilpassede hylder samt diverse ventilationer. Den blev desuden godkendt til international transport såsom skibstransport, vejtransport mv., hvor sikkerhed og fleksibilitet har stor betydning.

Containeren konstruerede man med udgangspunkt at den skulle placeres i Afrika. Resultatet blev et komplet værksted med kran/løbekat i loft samt AC-enhed til montering on-site til reparation af teknisk udstyr og finmekaniske emner indenfor olieindustrien.

    

Kundeudtalelse:

”Vi havde mange præferencer til vores værksted, som skulle placeres i Afrika. DC-Supply udviste stor ekspertise og har opfyldt hvert eneste behov.” 

 

Har du spørgsmål?

SÅ HAR JEG SVARET - RING DIREKTE TIL MIG! 

Jesper Ludvigsen
Key Account Manager
jlu@dc-supply.dk

T: +45 96 32 64 86
M: +45 40 80 98 82

Eller bestil en opringning 

Ring mig op

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315