www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Event 5 Udstillingscontainer

Container til udstilling og fremvisning.

Aalborg Universitet ønskede at tiltrække nye kræfter i form af studerende og forskere til deres studieområde inden for alternativ energi.
Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Specialbygget udstillingscontainer hjælper med fremvisning af studie- og forskningsrelateret arbejde

Der havde været mangel på ”promotionmateriale” ved tidligere events. Aalborg Universitet havde derfor brug for en mobil løsning, som kunne bruges ved forskellige events til fremvisning og promotion af studie-cases og forskning inden for området.

DC-Supply A/S – Danish Container Supply konstruerede i samarbejde med Aalborg Universitet en specialbygget container, hvor det var muligt at fremvise eksempler på, hvad studerende og forskere arbejder med, når det gælder alternativ energi.

Udstillingscontaineren blev monteret med indvendige brændselsceller og vindmølle på taget. Resultatet blev et mobilt lokale, hvori man kunne installere energiudstyr – en løsning som tilmed let kunne transporteres fra event til event og efter behov.

Containeren kan leveres efter ønske og behov i flere forskellige farver og med eget logo. Skal du kun bruge en udstillingscontainer i en kortere periode, har du også mulighed for at leje vores showroom container.

Din kontakt person:

Dennis Syska Olsen

Dennis Syska Olsen

Key Account Manager

dso@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 67
M: +45 40 80 98 74

Andre event containere fra DC-Supply A/S:

Showroom container til udlejning

Showroom container til udlejning

Lej en showroom container hos DC-Supply A/S! Vi tilbyder denne flotte showroom container med LED lys til udlejning. Ring for info +45 70231380.

40 fods showroom container til Wexøe

40 fods showroom container til Wexøe

DC-Supply A/S har leveret en special bygget 40 fods showroom container til Wexøe, som bl.a. skal bruge løsningen i forbindelse med messer og udstillinger hvor besøgende kan få inspiration til de nyeste installationsløsninger.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

11 + 7 =

Felter markeret med * er obligatoriske.