Vælg en side
Du er her: Forside 5 Special løsninger 5 Værkstedscontainer

Værkstedscontainer – specialbyggede løsninger

Hos DC-Supply kan du få en specialbygget værkstedscontainer, der er skræddersyet til netop jeres behov og jeres type af værksted. Måske har I brug for mange hyldemeter til opbevaring af søm og skruer, reservedele eller værktøj, måske ønsker I en form for specialværktøj eller et arbejdsbord indbygget? Det er også muligt at gøre plads til for eksempel førstehjælpsudstyr eller affaldshåndtering – ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor. Med en værkstedscontainer – bygget på DC-Supplys eget værksted – er du garanteret, at alle ønsker til den nye arbejdsstation imødekommes.

Savcontainer

Savcontainer

Med en savcontainer fra DC-Supply arbejder savværket altid i tørvejr – containeren har fuld sideåbning, så maskinel nemt installeres og materialer bearbejdes.

Værkstedscontainer til byggeplads

Værkstedscontainer til byggeplads

DC-Supply leverede 10ft og 20ft container, der kan indrettes med samtlige specialværktøjer, kraner og hjælpemidler for at løse opgaver eksternt.

Værkstedcontainer – Køb mobil værkstedcontainer efter dine behov

Værkstedcontainer – Køb mobil værkstedcontainer efter dine behov

Hos Rolls-Royce Marine A/S løser man en bred vifte af opgaver, og teknikere og rejsemontører sendes derfor ud på mange forskelige typer projekter. Det kræver det rette værktøj. Er der tale om større projekter, kan det være for besværligt at anskaffe det nødvendige udstyr på stedet eller selv transportere det manuelt.

Mobilt savværk

Mobilt savværk

Aarsleff stod over for en betydelig udfordring i forbindelse med manglende savværksfaciliteter til byggeplader.

Optimale arbejdsforhold med en specialbygget værkstedscontainer

DC-Supply tilbyder specialbyggede værkstedscontainere til alle former for håndværk, industri og produktion, og vi bygger løsninger inden for værkstedscontainere til både civile og militære formål. Hvis ønsket er at kunne flytte rundt på faciliteterne, kan vi også levere en mobil værkstedscontainer, så eksempelvis virksomhedens rejsemontører altid har de fornødne faciliteter med sig. En værkstedscontainer kan også CSC-godkendes til skibsfragt, så transportmulighederne er mange.

Værkstedscontainer - specialbyggede løsninger
Værkstedscontainer - specialbyggede løsninger
Værkstedscontainer - specialbyggede løsninger
Værkstedscontainer - specialbyggede løsninger

En værkstedscontainer baseres oftest på enten en 10 fods, 20 fods eller 40 fods isoleret container, som indrettes med lys, varme og evt. specialtilpassede hylder samt diverse typer ventilation – alt efter behov. Ønsker I jer et effektivt, moderne og sikkert værksted, er en specialcontainer løsning en god mulighed for at etablere netop de faciliteter, der er brug for, tilpasset netop jeres specifikke arbejdsområde – og evt. lokation.

Vil du vide mere om de mange muligheder med en specialbygget værkstedscontainer, så kontakt vores erfarne personale – vi er klar med gode råd og kvalificeret vejledning omkring dit projekt.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This