Opholds containere

DC-Supply A/S leverer alle typer af opholds containere til både private og erhverv.

Således er en opholds container en fleksibel løsning, hvis du mangler bolig for en kortere periode, eller hvis dit nuværende hus er under opbygning eller renovering. Med en container baseret løsning fra DC-Supply A/S er du sikret et meget komfortabelt ophold med tilstrækkelig plads og desuden i private omgivelser med egen indgang. Den kan leveres med tilslutning af el og vand samt afløb. Containeren er endvidere let at tyverisikre med et af vores forsikringsgodkendte låsebeslag, kan serieforbindes med andre containere og flyttes let efter ønske og behov.

På byggepladsen sikrer en opholds container til mandskabsbeboelse dig og dine ansatte et trygt, komfortabelt ophold, uanset hvor i befinder jer. Vores 20 fods ISO containere overholder alle krav og kan anvendes separat eller som en del af en pavillon serieforbindelse på op til 10 containere – og tilsluttes hurtigt og let. Containeren kan for eksempel indrettes med toilet og bad, køkken og opholdsrum eller tv stue.

Mobil infocontainer til Randers Kommune

Mobil infocontainer til Randers Kommune

Til Randers Kommune har DC-Supply leveret en mobil specialcontainer løsning indrettet med henblik på borgerinformation og -dialog i forbindelse med projektet “Byen til Vandet”.

Olieboring i Uganda

Olieboring i Uganda

Olieboringen i Uganda finder sted i øde egne, hvor der ikke er mange beboelsesfaciliteter. Mineral Services indledte tilbage i 2007 et samarbejde med DC-Supply om levering af udstyr til de lokale beboelseslejre.

Mobil maskinrums simulator

Mobil maskinrums simulator

Studerende på maskinmesteruddannelserne ved Martec i Frederiskhavn og Fredericia Maskinmesterskole kan se frem til et helt nyt koncept i undervisningen.

Omklædningscontainere med beklædning

Omklædningscontainere med beklædning

Til omklædningsfaciliteter i forbindelse med lakseopdræt på Færøerne har DC-Supply A/S designet og produceret fire sammenbyggede 20 fods containere med beklædning.

Herberg i Nuuk

Herberg i Nuuk

Herberget er beregnet til personer uden fast bopæl og kan indlogerer sig på dags basis. Dette kræver, at Herberg er udstyret med de rette faciliteter, at faciliteterne er fleksible og lette at tilpasse svingende behov

Genhusningscenter

Genhusningscenter

DC-Supply leverede 9 containere, som var serieforbundet til en samlet enhed.

Opholds containere til private og erhverv – få et tilbud

Har du brug for en praktisk og omkostningseffektiv løsning i form af en opholds container, står DC-Supply A/S erfarne medarbejder stab klar med råd og vejledning. Kontakt os i dag, og lad os sammen finde den bedste løsning på netop din udfordring.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This