DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

Du er her: Forside 5 Beboelse 5 Containerboliger til studerende

Container boliger til studerende

Midlertidige boliger med stor fleksibilitet.

Flere tusinde unge studerende i København, Odense, Aarhus og Aalborg mangler boliger. En ændring i planloven åbner døren for, at kommunerne får mulighed for at opføre midlertidige boliger til afhjælpning af boligproblemet.

Hos DC-Supply har vi et færdigudviklet og køreklart koncept for studieboliger i containere til midlertidig opstilling. En stor fordel ved en containerløsning er, projektet et flytbart, hvis behovet ændres. Det giver en fleksibel løsning, der overholder reglerne og ikke kræver en permanent ændring i f.eks. lokalplanen for området. Mobile løsninger med containerboliger kan nemt flyttes, hvis arealer på et senere tidspunkt skal bruges til andet – og det uden omkostninger til nedrivning osv.

DC-Supply har stor erfaring med koncept, produktion og levering af containere til midlertidig beboelse og ophold, både i Danmark og udlandet. Vi har eksempelvis leveret containere til bolig i så forskellige dele af verden som Grønland og Uganda. Vore egne ingeniører, byggekonstruktører og produktion gør, at vi kan skræddersy og tilpasse løsninger efter helt specifikke behov.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores salgs team

DC-Supply A/S

Ring eller skriv!

+45 70 23 13 80
info@dc-supply.dk