www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Beboelse 5 Containerboliger til studerende

Container boliger til studerende.

Midlertidige boliger med stor fleksibilitet: Flere tusinde unge studerende i København, Odense, Aarhus og Aalborg mangler boliger. En ændring i planloven åbner døren for, at kommunerne får mulighed for at opføre midlertidige boliger til afhjælpning af boligproblemet.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Studiebolig i container – nøglefærdigt koncept fra DC-Supply A/S

Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply har vi et færdigudviklet og køreklart koncept for studieboliger i containere til midlertidig opstilling. En stor fordel ved en containerløsning er, projektet et flytbart, hvis behovet ændres. Det giver en fleksibel løsning, der overholder reglerne og ikke kræver en permanent ændring i f.eks. lokalplanen for området. Mobile løsninger med containerboliger kan nemt flyttes, hvis arealer på et senere tidspunkt skal bruges til andet – og det uden omkostninger til nedrivning osv.

DC-Supply A/S har stor erfaring med koncept, produktion og levering af containere til midlertidig beboelse og ophold, både i Danmark og udlandet. Vi har eksempelvis leveret containere til bolig i så forskellige dele af verden som Grønland og Uganda. Vore egne ingeniører, byggekonstruktører og produktion gør, at vi kan skræddersy og tilpasse løsninger efter helt specifikke behov.

Andre beboelses containere fra DC-Supply A/S:

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

7 + 7 =

Felter markeret med * er obligatoriske.