Vælg en side

Container løsninger til Grønland

Containerimik iluarsiissut pigaarput! DC-Supply A/S har gennem mange år specialiseret sig i levering af special container løsninger til Grønland. Vi har stor ekspertise og indgående forståelse for forholdene på Grønland, og ved hvordan vi løser f.eks. udfordringer omkring forsyning og kloakering.

Besøg gerne vores grønlandske hjemmeside (på grønlandsk) www.dc-supply.gl eller ring til os på vores grønlandske telefonnummer +299 56 43 00.

Herberg i Nuuk

Herberg i Nuuk

Herberget er beregnet til personer uden fast bopæl og kan indlogerer sig på dags basis. Dette kræver, at Herberg er udstyret med de rette faciliteter, at faciliteterne er fleksible og lette at tilpasse svingende behov

Mobil toiletcontainer

Mobil toiletcontainer

Permagreen havde brug for toiletfaciliteter til byggeprojekter på Grønland. Dette skulle være en praktisk, mobil løsning, som også var konstrueret til at modstå de grønlandske temperatur- og vejrforhold.

Teknik container 8 fod

Teknik container 8 fod

Masanti var udfordret i forhold til at få fundet en specialbygget løsning til deres kommunikationsudstyr. Enheden skulle på en sikker og forsvarlig måde kunne transporteres fra Danmark til Grønland og derudover skulle dimensioner og vægt holdes i en størrelsesorden, som gjorde det muligt at transportere den videre op på toppen af fjeldet

Genhusningscenter

Genhusningscenter

DC-Supply leverede 9 containere, som var serieforbundet til en samlet enhed.

Salg og leje af specialbyggede containere til Grønland

Af containerløsninger til Grønland har vi bygget projekter både inden for ophold og beboelse i form af mandskabsvogne og mere permanente lejlighedskomplekser samt et velkomstområde og informationscenter for krydstogtgæster, ligesom vi har leveret løsninger til industriel brug. Udfordringerne, når man leverer container løsninger til Grønland, består især i manglende mulighed for tilslutning til forsyningsnettet hvad angår eksempelvis elektricitet og kloakering, men også vejrforhold og klima spiller en stor rolle. DC-Supplys mangeårige erfaring på området – i form af både store og små projekter – gør, at vi er i stand til at yde kompetent vejledning på ethvert container projekt, der har endestation på Grønland. Ofte sender vi tillige vores eget mandskab med til at forestå opstillings- og monterings processen på lokationen, og vi sikrer altid at permanente løsninger som eksempelvis herberget i Nuuk overholder grønlandske bygningsregler.

Tag gerne et kig på et udpluk af vores container løsninger til Grønland her på siden – finder du inspiration til dit eget projekt, eller er du interesseret i at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde i forhold til at imødekomme en specifik udfordring, er du altid velkommen til at kontakte vores erfarne salgsafdeling.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This