Vælg en side

Container løsninger til Grønland

Containerimik iluarsiissut pigaarput! DC-Supply A/S har gennem mange år specialiseret sig i levering af special container løsninger til Grønland. Vi har stor ekspertise og indgående forståelse for forholdene på Grønland, og ved hvordan vi løser f.eks. udfordringer omkring forsyning og kloakering.

Besøg gerne vores grønlandske hjemmeside (på grønlandsk) www.dc-supply.gl eller ring til os på vores grønlandske telefonnummer +299 56 43 00.

Herberg i Nuuk

Herberget er beregnet til personer uden fast bopæl og kan indlogerer sig på dags basis. Dette kræver, at Herberg er udstyret med de rette faciliteter, at faciliteterne er fleksible og lette at tilpasse svingende behov

Mobil toiletcontainer

Permagreen havde brug for toiletfaciliteter til byggeprojekter på Grønland. Dette skulle være en praktisk, mobil løsning, som også var konstrueret til at modstå de grønlandske temperatur- og vejrforhold.

Teknik container 8 fod – Køb eller lej teknisk container til opbevaring m.m.

Masanti var udfordret i forhold til at få fundet en specialbygget løsning til deres kommunikationsudstyr. Enheden skulle på en sikker og forsvarlig måde kunne transporteres fra Danmark til Grønland og derudover skulle dimensioner og vægt holdes i en størrelsesorden, som gjorde det muligt at transportere den videre op på toppen af fjeldet

Genhusningscenter

DC-Supply leverede 9 containere, som var serieforbundet til en samlet enhed.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This