Vælg en side
Du er her: Forside 5 Special løsninger 5 Grønland

Container løsninger til Grønland

Containerimik iluarsiissut pigaarput! DC-Supply A/S har gennem mange år specialiseret sig i levering af special container løsninger til Grønland. Vi har stor ekspertise og indgående forståelse for forholdene i Grønland, og ved hvordan vi løser f.eks. udfordringer omkring forsyning og kloakering.

Besøg gerne vores grønlandske hjemmeside (på grønlandsk) www.dc-supply.gl eller ring til os på +45 70232380, hvis du vil vide mere.

Herberg i Nuuk

Herberg i Nuuk

Herberget i Nuuk er beregnet til personer uden fast bopæl, som kan indlogere sig på dagsbasis.

Mobil toiletcontainer

Mobil toiletcontainer

Permagreen havde brug for toiletfaciliteter til byggeprojekter på Grønland. Dette skulle være en praktisk, mobil løsning, som også var konstrueret til at modstå de grønlandske temperatur- og vejrforhold.

Container til generatoranlæg

Container til generatoranlæg

DC-Supply leverede 8 stk. 20ft specialbyggede containere, som var forberedte til montering af P.M. Energis generatoranlæg.

Teknik container 8 fod

Teknik container 8 fod

Masanti var udfordret i forhold til at få fundet en specialbygget løsning til deres kommunikationsudstyr. Enheden skulle på en sikker og forsvarlig måde kunne transporteres fra Danmark til Grønland og derudover skulle dimensioner og vægt holdes i en størrelsesorden, som gjorde det muligt at transportere den videre op på toppen af fjeldet

Mobile mandskabsvogne designet i containere

Mobile mandskabsvogne designet i containere

Opgaven til DC-Supply lød på at levere et mandskabsrum med et såkaldt selvforsynende toilet. Men ikke nok med det, for man skulle også kunne holde varmen, selvom termometeret udenfor viste minus 45 grader celsius.

Genhusningscenter

Genhusningscenter

DC-Supply leverede 9 containere, som var serieforbundet til en samlet enhed.

Salg og leje af specialbyggede containere til Grønland

Af containerløsninger til Grønland har vi bygget projekter både inden for ophold og beboelse i form af mandskabsvogne og mere permanente lejlighedskomplekser samt et velkomstområde og informationscenter for krydstogtgæster, ligesom vi har leveret løsninger til industriel brug. Udfordringerne, når man leverer container løsninger til Grønland, består især i manglende mulighed for tilslutning til forsyningsnettet hvad angår eksempelvis elektricitet og kloakering, men også vejrforhold og klima spiller en stor rolle. DC-Supply’s mangeårige erfaring på området – i form af både store og små projekter – gør, at vi er i stand til at yde kompetent vejledning på ethvert container projekt, der har endestation i Grønland. Ofte sender vi tillige vores eget mandskab med til at forestå opstillings- og monterings processen på lokationen, og vi sikrer altid at permanente løsninger som eksempelvis herberget i Nuuk overholder grønlandske bygningsregler.

Tag gerne et kig på et udpluk af vores container løsninger til Grønland her på siden – finder du inspiration til dit eget projekt, eller er du interesseret i at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde i forhold til at imødekomme en specifik udfordring, er du altid velkommen til at kontakte vores erfarne salgsafdeling.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This