Vælg en side

Containere til salg & pop-up butikker

Mobile salgsboder og pop-up butikker er anvendelige til mange formål og i et utal af sammenhænge. Skal du på Danmarks turné med din burgerbar, eller vil du sælge souvenirs til turisterne fra en nostalgisk og indbydende butik – eller noget helt tredje, fjerde, femte – så er DC-Supply klar til at hjælpe dig videre med dit projekt.

Mobil infocontainer til Randers Kommune

Mobil infocontainer til Randers Kommune

Til Randers Kommune har DC-Supply leveret en mobil specialcontainer løsning indrettet med henblik på borgerinformation og -dialog i forbindelse med projektet “Byen til Vandet”.

Mobilt showroom til Egernsund Tegl

Mobilt showroom til Egernsund Tegl

Den nye container løsning giver Egernsund Tegl mulighed for at anvendelse både som mobilt showroom samt udstilling på hovedkontoret.

Barcontainer til Aalborg Karneval

Barcontainer til Aalborg Karneval

Til den store fest i Kildeparken i Aalborg har DC-Supply specialbygget metervis af bar, klar til at udskænkning af kolde drikkevarer.

Hydraulik container

Hydraulik container

En hydraulisk container løsning fra DC-Supply kan danne rammen om din næste salgscontainer.

Velkomstområdet på Aalborg Havn

Velkomstområdet på Aalborg Havn

Når krydstogtskibe ankommer til Aalborg venter der dem et unikt syn. I samarbejde med DC-Supply blev der produceret et nyt velkomstområde, som bestod af fire containere beklædt med træ, 200 meter hegn og overdækning i form af et sejl.

Vi har bred erfaring med design, udvikling og produktion af containere til salg og pop-up butikker – meget ofte i form af en transportabel løsning. En mobil container løsning tilbyder ofte en meget omkostningseffektiv håndtering af udfordringer i forhold til udvidelse af butiks kapacitet, også til semipermanente opstillinger eller i forbindelse med events. Eksempelvis har vi bygget en midlertidig butik i en container for 7-Eleven til brug under metrobyggeriet i København – og vi har bygget et mobilt showroom til Egernsund Tegl, som virksomheden anvender både i forbindelse med udstilling på hovedkontoret og som stand på messer.

Skal din container til salg eller nye pop-up butik udstyres med specielle funktioner, kan vi for eksempel tilbyde løsninger med hydraulisk sideåbning, der nemt kan håndteres af én mand både når butikken skal åbnes og lukkes. En sådan løsning har vi leveret til blandt andet til en kunde, der skulle anvende sin salgsbod på Roskilde Festival. Har du andre specifikke ønsker, står vi altid klar med rådgivning omkring en kreativ og iøjnefaldende løsning.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This