Vælg en side
Du er her: Forside 5 Special løsninger 5 Salg

Containere til salg & pop-up butikker

Mobile salgsboder og pop-up butikker er anvendelige til mange formål og i et utal af sammenhænge. Skal du på Danmarks turné med din burgerbar, eller vil du sælge souvenirs til turisterne fra en nostalgisk og indbydende butik – eller noget helt tredje, fjerde, femte – så er DC-Supply klar til at hjælpe dig videre med dit projekt.

40 fods showroom container til Wexøe

40 fods showroom container til Wexøe

DC-Supply A/S har leveret en special bygget 40 fods showroom container til Wexøe, som bl.a. skal bruge løsningen i forbindelse med messer og udstillinger hvor besøgende kan få inspiration til de nyeste installationsløsninger.

Femern Sund & Bælt info container

Femern Sund & Bælt info container

Museum Lolland-Falster viser emner af historisk interesse fundet ved udgravningsarbejdet til nye Femern forbindelse frem i en info container fra DC-Supply.

Salgsbod med luger

Salgsbod med luger

DC-Supply designer, bygger og sælger special container løsninger til alle typer af salg og pop-up butikker. Her har vi til en kunde leveret en løsning, der skal anvendes i forbindelse med udlejning af skøjter.

Jul i Aalborg Zoo

Jul i Aalborg Zoo

Til årets store Jul i Zoo arrangement i Aalborg Zoo har DC-Supply leveret special container løsninger til både Julemandens hytte og salgsboder.

Mobil infocontainer til Randers Kommune

Mobil infocontainer til Randers Kommune

Til Randers Kommune har DC-Supply leveret en mobil specialcontainer løsning indrettet med henblik på borgerinformation og -dialog i forbindelse med projektet “Byen til Vandet”.

Mobilt showroom til Egernsund Tegl

Mobilt showroom til Egernsund Tegl

Den nye container løsning giver Egernsund Tegl mulighed for at anvendelse både som mobilt showroom samt udstilling på hovedkontoret.

Bar container til Aalborg Karneval

Bar container til Aalborg Karneval

Til den store fest i Kildeparken i Aalborg har DC-Supply specialbygget metervis af bar, klar til at udskænkning af kolde drikkevarer.

Hydraulik container

Hydraulik container

En hydraulisk container løsning fra DC-Supply kan danne rammen om din næste salgscontainer.

Velkomstområdet på Aalborg Havn

Velkomstområdet på Aalborg Havn

Når krydstogtskibe ankommer til Aalborg venter der dem et unikt syn. I samarbejde med DC-Supply blev der produceret et nyt velkomstområde, som består af fire containere beklædt med træ, 200 meter hegn og overdækning i form af et sejl.

Transportabel salgsbod

Transportabel salgsbod

Også Tivoli har set mulighederne i at bruge container moduler som et fleksibelt og mobilt modulsystem, når der skal etableres salgsboder.

Transportabel souvenirbutik

Transportabel souvenirbutik

Hvad er egentlig mere naturligt end at bede DC-Supply om at levere en container, som ikke bare er en container, men en “H. C. Andersen butik” for derefter at placere den på Langelinie-kajen i København?

Container butik

Container butik

7-Elevens var udfordret i forhold til at få fundet en sikker, forsvarlig løsning på, hvordan en midlertidig butik kunne stå ude om natten ved Nørreport Station i København, og samtidig være frit tilgængelig for kunder i dag- og aftentimerne.

Mobile containerløsninger til salg og pop-up butikker

Vi har bred erfaring med design, udvikling og produktion af containere til salg og pop-up butikker – meget ofte i form af en transportabel løsning. En mobil container løsning tilbyder ofte en meget omkostningseffektiv håndtering af udfordringer i forhold til udvidelse af butiks kapacitet, også til semipermanente opstillinger eller i forbindelse med events. Eksempelvis har vi bygget en midlertidig butik i en container for 7-Eleven til brug under metrobyggeriet i København – og vi har bygget et mobilt showroom til Egernsund Tegl, som virksomheden anvender både i forbindelse med udstilling på hovedkontoret og som stand på messer.

Skal din container til salg eller nye pop-up butik udstyres med specielle funktioner, kan vi for eksempel tilbyde løsninger med hydraulisk sideåbning, der nemt kan håndteres af én mand både når butikken skal åbnes og lukkes. En sådan løsning har vi leveret til blandt andet til en kunde, der skulle anvende sin salgsbod på Roskilde Festival. Har du andre specifikke ønsker, står vi altid klar med rådgivning omkring en kreativ og iøjnefaldende løsning.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This